Последни обяви
Sony 2SA896 + 2SC1811 »

Двойка оригинални транзистори 2SA896 + 2SC1811
150V / 100mA / 0,75W Sony very OLD

Цена: 8 лв.
Sony SS-050A »

Оригинален чип Sony SS-050A

Цена: 40 лв.
Sony TA-FE370 »

Корекции/баланс потенциометри от Sony TA-FE370

Цена: 5 лв.
Sony TA-FE300R »

Корекции/баланс потенциометри от Sony TA-FE300R

Цена: 5 лв.
Sony TA-FE310R »

Сет потенциометри корекции/баланс от Sony TA-FE310R

Цена: 5 лв.
Sony NEN250 + NEP250 »

Продавам двойка транзистори NEN250 + NEP250

Цена: 30 лв.