Високочестотни и хорни
No Brand 4015W »

Продавам високочестотен говорител No brand 4015W
Диаметър - 78 мм / Импеданс - 4 ома

Цена: 10 лв.
No Brand C6 »

Чифт високочестотни високоговорители
Импеданс - 6 ома / Размери - 56/41 мм

Цена: 20 лв.
No Brand VAR4426 »

Чифт малки високочестотни VAR4426
Импеданс - 8 ома / Размери - 41/41 мм

Цена: 20 лв.
No Brand шпула 1" »

Шпула 1" за ремонт на високочестотни профи драйвери.

Цена: 12 лв.
No Brand шпула 1,34" »

Шпула 1,34" за ремонт на компресионни драйвери.

Цена: 22 лв.
No Brand шпула 1,75" »

Шпула 1,75" за ремонт на компресионни драйвери.

Цена: 25 лв.