Последни обяви
Nichicon PV 3,3uF 50V 105` »

Nichicon PV 3,3uF 50V
Low Impedance and High Reliability

Цена: 4 лв.
Nichicon VR 3,3uF 100V 85` »

Nichicon VR 3,3uF 100V
Standard series for general purposes

Цена: 4 лв.
Nichicon VZ 3,3uF 100V 105` »

Nichicon VZ 3,3uF 100V 105`
Wide temperature range

Цена: 4 лв.
Nichicon VR 10000uF 50V »

Nichicon VR 10000uF 50V (25/50мм)
Standard series for general purposes

Цена: 12 лв.
Japan Phono тапи a3 »

Чифт ретро Phono тапи

Цена: 5 лв.
Nec 2SA627 + 2D188 »

Двойка оригинални транзистори 2SA627 + 2SD188

Цена: 20 лв.
Hitachi 2SA743A + 2SC1212A »

Сет оригинални транзистори 2SA743A + 2SC1212A
80V / 1A / 0,75W

Цена: 8 лв.
A small sets »

Оригинални маломощни транзистори свалени
от различни стари HiFi компоненти.

Цена: 1 лв.
Nichicon VP 10uF 50V Bi-Polar »

Nichicon VP 10uF 50V Bi-Polar
Bi-polarized series for entertainment electronic

Цена: 3 лв.
Nichicon VP 33uF 50V Bi-Polar »

Nichicon VP 33uF 50V Bi-Polar
Bi-polarized series for entertainment electronic

Цена: 1 лв.
SanKen 2SA1693 + 2SC4466 »

Двойка оригинални транзистори 2SA1693 + 2SC4466
80V / 6A / 60W

Цена: 8 лв.
Samwha HE 4700uF 50V 105` »

Samwha HE 4700uF 50V 105`- 25/35 мм
Wide temperature rang

Цена: 3 лв.
Samwha HE 10000uF 50V 105` »

Samwha HE 10000uF 50V 105`- 30/50 мм
Wide temperature rang

Цена: 6 лв.
Nichicon FW 10uF 50V 85` »

Nichicon FW 10uF 50V 85`
Standard, For Audio Equipmen

Цена: 4 лв.
Nichicon FW 470uF 6,3V 85` »

Nichicon FW 470uF 6,3V 85`
Standard, For Audio Equipmen

Цена: 4 лв.
Nichicon FW 2200uF 35V 85` »

Nichicon FW 2200uF 35V 85`
Standard, For Audio Equipmen

Цена: 3 лв.
Wima 1uF 400V »

Wima MKP4 1uF 400vdc

Цена: 3 лв.
On Semiconductor MJW21195 + MJW21196 »

Двойка оригинални транзистори MJW21195 + MJW21196
250V / 16A / 200W / TO-247

Цена: 20 лв.
Matsushita 50kO AX4 »

Моторизиран потенциометър Matsushita 50kO AX4

Цена: 14 лв.
Samwha 15000uF 80V »

Чифт кондензатори Samwha 15000uF 80V
Размери - 40/62 мм

Цена: 12 лв.
Samwha 12000uF 63V »

Чифт кондензатори Samwha 12000uF 63V
Размери - 40/52 мм

Цена: 10 лв.
Chemi-con 6800uF 63V »

Чифт кондензатори Chemi-con 6800uF 63V
Размери - 30/40 мм

Цена: 4 лв.
Panasonic FC 220uF 50V 105` »

Panasonic FC 220uF 50V 105`
Low Impedance - 1,5 лв/бр.

Цена: 0 лв.
Panasonic FC 100uF 63V 105` »

Panasonic FC 100uF 63V 105`
Low Impedance

Цена: 1 лв.
Panasonic FC 100uF 50V 105` »

Panasonic FC 100uF 50V 105`
Low Impedance

Цена: 1 лв.
Set 2 x 0,27 oma 5W »

Сет от 2 броя емитерни резистори 2 x 0,27 oma 5W

Цена: 3 лв.
SanKen 2SB1570 + 2SD2401 »

Двойка оригинални транзистори 2SB1570 + 2SD2401
Darlicton 150V / 12A / 150W

Цена: 25 лв.
SanKen 2SA1215 + 2SC2921 »

Двойка оригинални транзистори 2SA1215 + 2SC2921
Аудио транзистори 160V / 15A / 150 / P

Цена: 25 лв.