Трансформатори
Novatech 700W »

2 х 42 волта - 700 вата (имам 3 броя)

Цена: 100 лв.
Novatech TA-235-400 »

2 х 35 волта - 400 вата

Цена: 70 лв.
Onkyo Integra A-8470 »

Продавам Inphase трансформатор от Onkyo A-8470

Цена: 10 лв.
Onkyo NPT-1190P »

Предлагам качествен японски мрежови трансформатор

Цена: 7 лв.
Onkyo TX-NR414 »

41/21/0/21/41 волта - 300 вата

Цена: 30 лв.
Philips AK630 »

11,5 волта - 10 вата

Цена: 5 лв.
Philips AK691 »

11,5 волта - 10 вата

Цена: 5 лв.
Philips CD players 1 »

2 х 10,5 волта - 10-20 вата (имам 3 бройки)

Цена: 5 лв.
Philips FR930E »

2 х 38 волта - 200 Вата

Цена: 25 лв.
Philips t14.22 »

2 х 13 волта - 40 вата

Цена: 10 лв.
Philips t14.51 »

2 х 10,5 и 12 волта - 10-20 вата

Цена: 8 лв.
Philips t16.82 »

2 х 13 волта - 100 вата

Цена: 20 лв.
Pioneer A-505R »

2 х 31 волта - 200 вата

Цена: 35 лв.
Pioneer SX-209RDS »

2 х 30 волта - 120 вата

Цена: 20 лв.
Pioneer t14.87 »

2 х 28 волта - 100 вата

Цена: 18 лв.
Pioneer VSA-730 »

38/34/20/0/20/34/38 волта - 300 вата

Цена: 35 лв.
Power Bright VC-3000W »

220 към 110 волта - 3000 вата

Цена: 150 лв.
Revox A50 »

2 х 61 волта - 200+ вата

Цена: 50 лв.
Rotel RA-1000 »

2 х 29 волта - 180 вата

Цена: 24 лв.
Sherwood RV-5030R »

39/32/0/32/39 волта - 300 вата

Цена: 30 лв.