Трансформатори
Onkyo A-8015 »

2 х 33,5 волта - 300 вата

Цена: 40 лв.
Onkyo A-8250 »

Продавам Inphase трансформатор от Onkyo A-8250
Имам налични 2 броя!

Цена: 10 лв.
Onkyo A-8640 »

2 х 40 волта - 300 вата

Цена: 40 лв.
Onkyo A-9510 »

2 х 33 волта - 250 вата

Цена: 30 лв.
Onkyo c3 »

2 х 11,8 волта ~ 20 вата

Цена: 10 лв.
Onkyo HT-R380 »

36,5/19/0/19/36,5 волта ~ 300 вата

Цена: 40 лв.
Onkyo Integra A-8470 »

Продавам Inphase трансформатор от Onkyo A-8470

Цена: 10 лв.
Onkyo t12.00 »

2 х 24 волта ~ 100 вата

Цена: 20 лв.
Onkyo t17.44 »

2 х 37 волта - 400+ вата

Цена: 50 лв.
Onkyo t19.01 »

41/38/0/38/41 волта - 650 вата

Цена: 70 лв.
Onkyo t5.01 »

37,5/19/0/19/37,5 волта - 450 вата

Цена: 50 лв.
Onkyo TX-902 »

2 х 31 волта - 300 вата

Цена: 40 лв.
Onkyo TX-SR607 »

41/20,5/0/20,5/41 волта - 400 вата

Цена: 50 лв.
Onkyo TX-SR875 »

46/32/23/0/23/32/46 волта - 1000 вата

Цена: 120 лв.