Трансформатори
Onkyo A-8250 »

Продавам Inphase трансформатор от Onkyo A-8250
Имам налични 2 броя!

Цена: 10 лв.
Onkyo Integra A-8470 »

Продавам Inphase трансформатор от Onkyo A-8470

Цена: 10 лв.