Адаптори
Epson A181E »

15,2 волта / 1,2 ампера

Цена: 8 лв.
Epson A361H »

20 волта / 1,68 ампера / 35 вата

Цена: 10 лв.
Epson A361H »

20 волта / 1,68 ампера / 35 вата

Цена: 10 лв.
Epson A381H »

20 волта / 1,68 ампера / 35 вата

Цена: 15 лв.