Адаптори
No name »

9 волта / 3 ампера / 27 вата

Цена: 12 лв.
No name 12V 1,6A »

12 волта / 1.6 ампера / 19 вата

Цена: 5 лв.
No name d1.11 »

12 волта / 2 ампера / 24 вата

Цена: 6 лв.