Транзистори
Nec 2SB772 + 2SD882 »

Двойка оригинални 2SB772 + 2SD882
30V / 3A / 10W

Цена: 3 лв.
Nec 2SB772 + 2SD882 »

Двойка оригинални транзистори 2SB772 + 2SD882

Цена: 3 лв.
Nec 2SB966 + 2SD1289 »

Продавам двойка транзистори 2SB966 + 2SD1289

Цена: 10 лв.
Nec 2SB966 + 2SD1289 »

Двойка оригинални транзистори 2SB966 + 2SD1289

Цена: 10 лв.
Nec uPA74V »

Оригинални сдвоени транзистори uPA74V
NPN 80V / 50mA / 300mW

Цена: 8 лв.
Nec uPA75V »

Оригинални сдвоени транзистори uPA75V
PNP 80V / 50mA / 300mW

Цена: 8 лв.
No Brand 2SA1023 + 2SC1027 »

Сет драйверни транзистори 2SA1023 + 2SC1027
70 V / 0.1 A / 0.25 W / 180 MHz

Цена: 3 лв.
No Brand 2SA1220A + 2SC2690A »

Сет драйверни транзистори 2SA1220A + 2SC2690A
160v / 1,2A

Цена: 4 лв.
No Brand 2SB527 + 2SD357 »

Двойка оригинални транзистори 2SB527 + 2SD357

Цена: 3 лв.
No Brand 2SB631 + 2SD600 »

Двойка оригинални транзистори 2SB631 + 2SD600
100V / 1A / 8W

Цена: 2 лв.
No Brand 2SD613 »

Сет от 4 оригинални транзистора 2SD613

Цена: 4 лв.
No name 2SB1187 + 2SD1761 »

Двойка оригинални транзистори 2SB1187 + 2SD1761
80V / 3A / 30W

Цена: 4 лв.
No name 2SB834 + 2SD880 »

Чифт драйверни трназистори 2SB834 + 2SD880

Цена: 4 лв.
No name BD203 + BD204 »

Сет транзистори BD203 + BD204

Цена: 4 лв.
On Semiconductor 2N6488 + 2N6491 »

Двойка оригинални транзистори 2N6488 + 2N6491
80V / 15A / 75W

Цена: 6 лв.
On Semiconductor MJ15003G + MJ15004G »

Оригинални транзистори MJ15003G + MJ15004G
Качествени аудио транзистори 140V / 20A / 250W

Цена: 16 лв.
On Semiconductor MJ15024G + MJ15025G »

Оригинални транзистори MJ15024G + MJ15025G
Качествени аудио транзистори 250V / 16A / 250W

Цена: 16 лв.
On Semiconductor MJE15032G + MJE15033G »

Двойка оригин. транзистори MJE15032G + MJE15033G
Качествени аудио транзистори 250V / 8A / 50W

Цена: 5 лв.
On Semiconductor MJL21193G + MJL21194G »

Оригинални транзистори MJL21193G + MJL21194G
Качествени аудио транзистори 250V / 16A / 200W

Цена: 16 лв.
On Semiconductor NJW0281G + NJW0302G »

Двойка оригинални транзистори NJW0281G + NJW0302G
Качествени аудио транзистори 250V/15A/150W

Цена: 8 лв.